Visie

Met een transparante en eerlijke managementstijl een succesvol commercieel bedrijf leiden, dat voor klanten en medewerkers aantrekkelijk is en blijft.

Wens

Mezelf in die managementstijl constant blijven ontwikkelen en er ooit een boek over schrijven. In plaats van een boek schrijven heb ik in 2015 gekozen voor een interactieve vorm van kennisdelen; een bijzondere MKB netwerkclub 'de Kennismakerij'. http://kennismakerij.com/

Overtuiging

Vrijheid is de rode draad in mijn leven. Als kind hield ik er al niet van om binnen de lijntjes te moeten kleuren, haha. Vandaar de keuze voor een eigen bedrijf.

Werkverleden

Zowel blauwe internationale marketingmanager als rode communicatie adviseur als groene trainer/coach (De Caluwe kleurenmodel). Dat komt nu allemaal samen in Lumin.

Vak​antie

Sportieve wandelvakanties met mijn man Erwin, waarbij zowel het lopen in de natuur als het ontmoeten van bijzondere mensen onze vakanties inkleuren. Een onvergetelijke ervaring was een reis van vijf weken met de Trans-Mongolië Express door Rusland, Mongolië, eindigend in Beijing. 10.000 kilometer met de trein (kwart van de wereldomtrek!), je nietig voelen op een trekking door de eindeloze Gobi woestijn en meeleven met de nomadenfamilies in Mongolië. Genieten!

Ontspanning

Lange afstand wandelen. Met vrienden eten, drinken, praten en vooral lachen. Naar onbekend cabaret in het Chassé theater, omdat deze jonge mensen nog puur zijn en blaken van de energie. Een avond lachen, maakt dat je alles weer relativeert.

Specialisme

Verandertrajecten die ook werkelijk tot verbetering leiden. Gevoelige onderwerpen communiceren. Abstract beleid omzetten naar concrete resultaten en praktische acties.

Bekentenis

Als ik een extreem drukke werkweek voor de boeg heb, laaf’ ik mij stiekem aan collega’s, vrienden, klanten die positief nieuws of inspirerende gedachtes hebben of gewoon wat humor erin gooien. Ik vermijd dan energieslurpers.

Boek

"Gehaaid” van Steven Hall. Een rare mix van een psychotriller en een fantasieverhaal waarbij iedere bladzijde je verbaast qua tekst en vormgeving. En minimaal twee vakboeken per maand. Daarbij heb ik los gelaten dat ik alle bladzijden moet lezen. Bevrijdend! Als ik er maar 1 of 2 bruikbare dingen uithaal voor mijzelf of onze klanten is het goed.

Uitdaging

Ik wil mijn hele leven lang in beweging blijven, niet vastroesten, me niet terugtrekken in mijn ‘comfortzone’.