Coach
Linkedin

Is bij Lu​min

Coach

Specialisme

Individuele coaching. Ik vind het heerlijk om mensen vanuit de diepgang te mogen begeleiden naar praktisch kunnen toepassen in hun werk en privé leven. Het één staat niet los van het ander.

Ontspa​nnen

Met name luieren. Nooit gedacht dat ik dat zo goed zou kunnen. Daarnaast in de zon zitten, wandelen, fietsen, lezen en lekker eten.

Pri​vé

Getrouwd met René  en inmiddels twee puberzoons Bart en Niek. Nooit saai dus. Woonachtig in Huijbergen met de bossen en de Kalmthoutse heide op loopafstand.

Bekent​enis

Zo geduldig en krachtig ik kan zijn met de grotere levensvraagstukken, zo ongeduldig kan ik zijn met de kleine dingen die me niet lukken.

Nooit gedacht

Dat mensen zo krachtig kunnen zijn. Ongelofelijk veel respect voor de vele mensen die ik heb mogen begeleiden hoe ze met hun uitdagingen in het leven zijn omgegaan. Ook nooit gedacht dat ik voor mezelf zou beginnen en die vrijheid en uitdaging zo gaaf zou vinden.

Werkstijl

Doelgericht, praktisch en diepgaand. Werk graag met mensen die ook echt met zichzelf aan de slag willen.

Pas​sie

Begeleiden van professionals om krachtig in het (werk)leven te staan. Helderheid scheppen in de meest ingewikkelde persoonlijke ontwikkeltrajecten.

Werkverl​e​den

15 jaar Planning & Control en alweer meer dan 10 jaar als zelfstandig ondernemer in coaching & training.