Meer weten over wat Lumin voor u kan doen?


Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We verkennen graag met u op welke wijze we kunnen samenwerken.

Lumin B.V.
Lange Weide 162
4827 MC   Breda
076-7112830
www.lumin.nl

Marianne: 06 - 224 75 212 | marianne.carriere@lumin.nl
Annemarie: 06 - 407 323 85 | annemarie.van.der.meel@lumin.nl

Verdiepingsmailings: alleen lezen wat u interesseert

Lumin kiest ervoor om circa vier keer per jaar rondom actuele HR-thema’s interessante informatie in de vorm van blogs, business cases, whitepapers of lezingen te delen met relaties die zelf aangeven daarin geïnteresseerd te zijn.
Wilt u voortaan een korte e-mail ontvangen als wij weer zo’n actueel HR-thema opstarten? U ontvangt dan de aankondiging van de verdiepingsmailing in uw inbox en beslist per keer zelf of het thema u wel of niet interesseert en of u de mailing wilt ontvangen.

Meld u hier aan voor 4 keer per jaar een HR verdiepingsmailing.


Lumineus Nieuws

Naast de HR verdiepingsmailings versturen wij ook een paar keer per jaar Lumineus Nieuws. Dit is onze digitale nieuwsbrief met tips, trends in de markt en onze nieuwe diensten. Indien u op de hoogte blijven van al onze activiteiten, meld u zich dan aan voor Lumineus Nieuws.

Meld u hier aan voor Lumineus Nieuws


IBAN: NL83 SNSB 0922  2091  89
BTW: NL 85  52  62  461 B01
KvK: 63499754

Als CRKBO-erkend instituut mogen we onze trainingen tegen 0% BTW factureren. Hierdoor kunnen we overheidsklanten en banken een prijsvoordeel van 21% bieden t.o.v. niet geregistreerde bureaus of trainers.


Download hier onze algemene voorwaarden.

Lumin probeert haar klanten zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Natuurlijk staan wij u dan altijd eerst graag persoonlijk te woord. Om een correcte afhandeling van uw klacht te kunnen bieden, heeft Lumin echter ook een klachtenprocedure. Deze klachtenprocedure kunt u hier downloaden.