Het vernieuwende trainingsprogramma voor productiebedrijven

FLOW is een uniek trainingsprogramma waarmee mensgerelateerde productieverliezen binnen drie maanden worden weggenomen. FLOW™ staat voor Fast Learning On the Workfloor. Lumin heeft FLOW ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in waterval- en agile projectmanagement, train-de-trainer, lean en portfoliomanagement. De belangrijkste componenten die we hieruit gebruiken zijn het werken met een scrumteam in korte sprints, de vaardigheden om zelf interne trainingen en toetsen op te zetten en te verzorgen, het denken en werken vanuit verliesreductie en standaardisatie, het aanbrengen van een goede prioritering en het maken van de juiste keuze uit beschikbare resources.

Laat u inspireren en ontdek wat FLOW kan betekenen voor uw organisatie!

Afspraak maken?

Wilt u met Lumin van gedachten wisselen over de mogelijkheden van verliesreductie met FLOW in uw bedrijf? Bel Annemarie van der Meel of Marianne Carrière op 076-7112830. Of mail marianne.carriere@lumin.nl en annemarie.van.der.meel@lumin.nl.
We komen graag een keer vrijblijvend praten.

Interessepeiling

Lumin kiest ervoor om circa vier keer per jaar rondom actuele HR-thema’s interessante informatie in de vorm van blogs, business cases, whitepapers of lezingen te delen met relaties die zelf aangeven daarin geïnteresseerd te zijn. Wilt u voortaan een korte e-mail ontvangen als wij weer zo’n actueel HR-thema opstarten? Meld u dan hier aan voor 4 keer per jaar een HR verdiepingsmailing. U ontvangt dan de aankondiging van de verdiepingsmailing in uw inbox en beslist per keer zelf of het thema u wel of niet interesseert en of u de mailing wilt ontvangen.