To Pitch or Not To Pitch
8 september 2014

Op 4 september stond Marianne Carrière tussen twee vuren. To pitch or not to pitch? Dat was de vraag. Communicatieclub Bourgondië had haar gevraagd een debat, over de zin en onzin van pitchen, in goede banen te leiden. Marianne, geen vreemde met beide kanten van pitchen, wist als geen ander de discussie (met pro’s, anti’s en vragen) te sturen en maakte het voor alle aanwezigen een prettig en overzichtelijk gesprek.

Op social media was het in ieder geval lekker actief voorafgaand aan het evenement:


 

 

 

 

   

 

 

  

 

  Marianne was voorbereid en klaar
   voor alles. Rustig, vriendelijk, respectvol
   met overzicht... maar wel in de lead en
   met een glimlach uiteraard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de Philharmonie in Tilburg vond deze editie van CCB Prikkelt plaats en met 60 leden als toehoorders stond Marianne tussen de twee betogers.

 

 

Martin Kersbergen van Dela en John Lommers van Canday waren de heren die allebei een andere kijk op het fenomeen pitchen hebben. John benaderde de discussie vanuit zijn ervaring met het meedoen aan een pitch, Martin vanuit de klantzijde en dus het uitschrijven van pitches.

Door de aanwezigen werden haar kwaliteiten ook gewaardeerd. Het blijft bij Marianne dan ook niet bij enkel een discussie leiden. Na een goede afronding horen ook gesprekjes met de deelnemers. Voorbereiding, uitvoering en informeel evalueren.

 

Marianne heeft veel ervaring in het leiden van discussies, fora of groepsgesprekken. Zo begeleidt ze al jaren Algemene Ledenvergaderingen en Fusievergaderingen bij verschillende lokale Rabobanken, waar bezoekersaantallen oplopen tot 1.200 mensen. Complex jargon wordt begrijpelijk gemaakt voor iedereen.

Neem eens contact op als u zit met een bijeenkomst waar u het liefst zelf aan deelneemt of juist liever alleen waarneemt maar wel een gespreksleider met een neutrale visie kunt gebruiken.

Reacties

Leuk hoor en knap! zulke mooie reacties. 

 

Veel groetjes,

 

SIlvia

Wat een mooie, logische stap. Ik vind je hier zeer geschikt voor Marianne. Zal aan je denken als ik iets tegen kom waar ze wel wat vriendelijke sturing kunnen gebruiken. Succes! Mooie nieuwsbrief ook weer!

Reactie toevoegen

Deel dit artikel