afbeelding van Lumin

Geef je op voor de Summer Sessions 2014

Gebruik de zomer om uw kennis op te frissen. In 1 dag van 2 dagdelen bijgespijkerd op 3 onderwerpen voor een succesvol Q-4! Maak verbindingen tussen het slimmer organiseren van eigen taken, creëren van exposure via Social Media en slagvaardig verkopen in de tweede helft van 2014. Versterk je positie online, haal meer uit je acquisitie-inspanningen en ervaar hoe je tijd wint door anders te werken.

afbeelding van marianne

Trainen is meer dan een PowerPoint!

Binnen Royal Cosun wordt er veel intern getraind. Maatwerktrainingen waar collega’s van elkaar leren. De Japanse verbetertechniek TPM (Total Productivity Management), heeft dit zelfs als basisprincipe. Als interne trainer ben je niet klaar als je Powerpointpresentatie af is. Cosun dacht dat de interne trainingen effectiever konden. Lumin werd uitgenodigd om daar over mee te denken. [lees meer...]

afbeelding van Lumin

Lumineus Nieuws 23 is uit

Lumineus Nieuws editie, 23 alweer. Deze keer hebben we als thema gekozen voor "in beweging zijn". De online versie van de nieuwsbrief kunt u hier lezen en via de tag LN23 verwijst u naar alle berichten die de nieuwsbrief ook brengt. Veel leesplezier!

afbeelding van Lumin

Lumineus Nieuws 21

LN21

afbeelding van Lumin

Nieuwe betaalbare trainingsvorm voor het MKB

Lumin heeft een nieuwe trainingsvorm ontwikkeld. De trainingen combineren het maatwerk en de vertrouwelijkheid van in-company trainingen met de inspiratie door andere deelnemers en de betaalbaarheid van open inschrijving trainingen. De negen verschillende trainingen samen vormen de Lumin MKB-Academy. Een goede investering van uw opleidingsbudget!

afbeelding van Lumin

Campagne Mobiel Bankieren

Voor Rabobank De Zuidelijke Baronie ontwikkelde Lumin een nieuwe campagne 'Mobiel Bankieren'. Lumin adviseerde over de strategie, bedacht samen met Maan Concept en Creatie het concept en verzorgde alle teksten. De campagne hangt onder andere in Baarle Nassau, Zundert en Rijsbergen en wordt ook ondersteund met een mobiele campagne via het Google Display Network.

afbeelding van Lumin

Leerzame middag voor mkb-ers

Aan de reacties te zien was ‘Kickstart in de nieuwe werkelijkheid’ een groot succes. Maar liefst 48 ondernemers brainstormden samen over hun toekomst. Modellen uit de marketing, verandermanagement, HR en hersenwerking werden aangedragen als leidraad in een afwisselend programma. Een verslag met foto’s en reacties.

afbeelding van Lumin

Kickstart in de nieuwe werkelijkheid!

Op 23 april verzorgt Lumin een interactieve kennissessie tijdens een netwerk evenement in Theater de Schelleboom. “De recessie heeft de wereld veranderd. Volgens veel economen hebben we te maken met een nieuwe economische werkelijkheid: het wordt niet meer zoals het was. Mee veranderen is de enige optie. Het is tijd om uzelf opnieuw uit te vinden. Als bedrijf en als persoon.

afbeelding van Lumin

Cool Bear succesvol op Huishoudbeurs

Cool Bear is een nieuwe, gezonde en suikervrije vruchtenlimonade voor kinderen. De suikers in de limonade zijn voor 100% vervangen door stevia, de ‘nieuwe’ natuurlijke en gezonde suikervervanger.

afbeelding van Lumin

De magneet werkt!

Sinds de invoering van onze nieuwe positionering in oktober, heeft Lumin al vijf nieuwe klanten! Onze nieuwe boodschap ‘vergroot uw aantrekkingskracht’ werkt in ieder geval voor onszelf!

Pagina's