Onze kernwaarden opstellen maakte ons bewust van hoe sterk je ideeën, principes en opvattingen op elkaar aansluiten.  Onze kernwaarden zijn:

Inspirerend

“Soms word je op de meest onverwachte momenten door iets geraakt en geïnspireerd. Het mooie is om dat vervolgens te delen waardoor ook anderen geïnspireerd raken.”

Onbevooroordeeld

“Een van de eerste dingen die ik bij Lumin leerde, is ‘stel je oordeel even uit’ (in een Lumin-creativiteitstraining in 2004). Ik probeer dat sindsdien ook altijd te doen.”

Integer

‘The only way’ waarop je een goede coach kunt zijn. Alleen zo krijg je vertrouwen van mensen. En dat is ook hoe ik zaken wil doen, op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid.”

Positief kritisch

“Wanneer je dagelijks te maken hebt met trainers leer je vanzelf dat op de juiste manier feedback geven als positief wordt ervaren, ook wanneer je kritisch bent.”

Onafhankelijk

“Onafhankelijkheid maakt dat je professioneel kunt zijn. Het geeft je de ruimte om vrij te denken en te doen.”

Resultaat verantwoordelijk

“In een klein team werkt het alleen als iedereen zich verantwoordelijk voelt voor een goed resultaat. En naar klanten een goed resultaat neer willen zetten dat spreekt voor zich. Of zoals klanten zeggen: "Als je het met Lumin doet, komt het goed!".

Flexibel

“We vinden altijd wel een manier hoe het WEL kan. Ik wil graag dat een klant zich bij Lumin ook echt klant voelt.”

Zo zijn wij. Dit is Lumin. Naast een vakinhoudelijke, serieuze sparringpartner en adviseur ook gewoon een prettige club om mee te werken.