Trainer | Begeleider | Coach

Volg mij op

Linkedin

Special​isme

Trainingen en coaching op het gebied van leiderschap, samenwerking en communicatie, verandermanagement en persoonlijk management (persoonlijke groei en ontwikkeling).

Ontspa​nnen

Dingen ondernemen met gezin. Wandelen in het bos met Joris, onze border collie. Naar hockeywedstrijden van Rosanne en Donna gaan kijken. Lezen, fietsen, zwemmen.

Overtui​ging

Mensen kunnen altijd meer (veranderen) dan ze denken!

Wens

Dat mensen, met alle mogelijkheden van alle moderne middelen van communicatie, vooral ook echt blijven communiceren met elkaar.

Trots​ op

Dat ik vaak gewoon weer het lef heb om nieuwe dingen aan te gaan. En me daarbij door tegenslagen niet laat ontmoedigen.

Privé

Gezin, hond, familie, koken…

Vaka​ntie

We gaan bijna altijd kamperen met onze tent. Op dit moment is ons favoriete vakantieland Italië. Ik heb afgelopen jaar ook een cursus Italiaans gevolgd. Altijd actieve doe-vakanties: kanoën, rafting, klimmen in boomparcours…

Laatst gele​zen boek

De zevende ontmoeting van Herbjorg Wassmo. Mooi boek over families en de impact van ingrijpende ervaringen. Goed verteld, spannend en ontroerend.

Werkv​erle​den

Fysiotherapeute in particuliere praktijk en later in revalidatiecentrum. Uitgebreid met leidinggevende functie. Sinds 1996 freelancer voor diverse organisaties en eigen bedrijf Emo-Ratio.