Coördinator

Bel mij op

076 - 711 28 30

Is bij Lumin

Coördinator

Specialisme

Plannen, organiseren, snel schakelen tussen opdrachten, eigen maken van (nieuwe) software, anderen ondersteunen en werk uit handen nemen.

Ontspannen

Lezen en sinds 1,5 ben ik een muziekinstrument (klarinet) aan het leren bespelen. Samen met het orkest muziek maken is fantastisch.

Privé

Ben 13 jaar getrouwd met Jan-Willem. Wij hebben 3 heerlijke jongens; Maarten, Wouter en Rutger. 

Werkstijl

Proactief en gestructureerd.

Visie

Zo goed en efficiënt mogelijk onze opdrachtgevers ondersteunen door werk uit handen te nemen, mee te denken en vooruit te denken. Altijd scherp zijn hoe het efficiënter kan.

Vakantie

Liefst zo lui mogelijk. Veel lezen en zwemmen met de jongens. We gaan graag naar Frankrijk en Italië. Een grote/verre reis staan nog op onze bucketlist.

Wens

Dat we wat meer respect hebben voor elkaar en elkaars cultuur op deze wereld.

Werkverleden

Ooit begonnen als commercieel binnendienst medewerker bij een bank. Van daaruit doorgestroomd naar functie van Teamleider bij een evenementenorganisator. Vervolgens als secretaresse en directiesecretaresse gewerkt. In 2014 als ZZP’er gestart als ondersteuner voor secretariaat en management assistent. Management Assistance was een van mijn opdrachtgevers. In 2017 ben ik gestopt als ZZP’er en in vaste dienst getreden bij Management Assistance.