31 december 2021

Hoe krijg je (echte) commitment voor de inzet van social media binnen organisaties? Welke werkvormen gebruik je om je training nog interactiever te maken? Deze vragen staan centraal in de tweedaagse Train-the-Trainer voor (toekomstige) social media trainers.

We besteden aandacht aan randvoorwaarden voor het succesvol uitrollen van social media plannen. Daarnaast leren social media kenners didactische vaardigheden zodat ze hun expertise op een boeiende en interactieve wijze kunnen overdragen aan medewerkers in alle lagen van organisaties. Door leerdoelen te bepalen (kennis overbrengen, inzicht geven, of zorgen dat de cursist het kan toepassen) en daarbij passende werkvormen te kiezen,  maak je een beter draaiboek en zorg je dat de inhoud van je training beklijft. Zo haalt je opdrachtgever meer rendement uit zijn training!

Deze tweedaagse Train-the-Trainer wordt georganiseerd in samenwerking met Alwin Zandvoort social media, training en advies. Half maart gaat deze training van start. Schrijf je in door te mailen naar annemarie.van.der.meel@lumin.nl.

 

Reactie toevoegen