31 december 2021

Op 23 april verzorgt Lumin een interactieve kennissessie tijdens een netwerk evenement in Theater de Schelleboom. “De recessie heeft de wereld veranderd. Volgens veel economen hebben we te maken met een nieuwe economische werkelijkheid: het wordt niet meer zoals het was. Mee veranderen is de enige optie. Het is tijd om uzelf opnieuw uit te vinden. Als bedrijf en als persoon.

Als u dezelfde producten of diensten blijft aanbieden aan uw bestaande klanten, slaat u de plank mis. Als u wacht tot de recessie voorbij is, mist u de boot. Het is nu tijd voor actie!”

Kennissessie

Dit event begint met een interactieve sessie, speciaal voor directie en management van MKB-bedrijven. Drie stappen:

  1. Vernieuwen. Hoe vernieuw ik mijn bedrijf? Hoe ontdek ik nieuwe markten en producten? Wat verkoop ik aan wie in deze nieuwe werkelijkheid?
  2. Ontwikkelen. Welke nieuwe kennis en vaardigheden zijn nodig in mijn team om succesvol te zijn? Hoe geef ik inspirerend en resultaatgericht leiding en hoe creëer ik een open, zelflerende cultuur?
  3. Bewegen. Hoe zorg ik dat mijn team met de nieuwe werkelijkheid meebeweegt en verandert?

Bij iedere stap behandelt Marianne Carrière een model. Ze geeft concrete tips, inzichten en tools om zelf mee aan de slag te gaan. Een interessante mix van handvaten uit de marketing, verandermanagement, HR en hersenwerking. Soms worden de deelnemers in kleine groepjes ingedeeld, soms werken we met de hele groep. Maar altijd past u het model toe op uw bedrijf. U deelt uw kennis en ervaring met uw collega-ondernemers en leert van hun ervaringen. Deze vorm van intervisie wordt door veel managers erg leerzaam en inspirerend gevonden!

De sessie is kleinschalig, in een vertrouwelijke setting. Juist daardoor is het zo effectief. En doordat u niet alleen luistert maar ook toepast, hebt u er echt wat aan!

Na dit leerzame deel is er nog tijd om na te praten, om ideeën uit te wisselen en om nieuwe mensen te leren kennen.

Laat u inspireren! Noteer 23 april in uw agenda: van 16.00 tot ongeveer 20.00 uur. Dit wilt u toch niet missen?

De kosten voor het evenement bedragen 15 euro. Voor een broodje en een drankje wordt gezorgd. Aanmelden kan via: www.deschelleboom.nl/Kickstart_in_de_nieuwe_economie

Locatie:

Vestzaktheater de Schelleboom
Mathildastraat 37a
4901 HC Oosterhout

Reactie toevoegen